dijous, 17 de gener de 2013

XV BTT SANTA PAU 2013

El diumenge 3 de març de 2013 celebrarem la XV Pedalada BTT de Santa Pau. Hi haurà dos recorreguts un de curt de 26 km de molt bon fer i un de llarg de 43 km més exigent.

El recorregut llarg recupera la curta però exigent collada de Font Pobra amb desnivells de fins el 20% i una sorpresa final que no arriva als 2 km. amb desnivells que arriven en algún punt al 25%. La major part del recorregut transcorre per les diferents fagedes que tenim al nostre municipi, la més coneguda i accessible és la Fageda d'en Jordà, però també visitarem altres fagedes menys conegudes per la dificultat d'accés però realment d'una gran bellesa. També visitarem breument els municipis veïns de Batet, Sant Aniol i Mieres.

El perfil de la volta llarga és el següent:
El recorregut curt passarà per el veïnat de Sant Martí, Pla del Croscat, Fageda d'en Jordà, vorejarà el volcans Croscat, Santa Margarida, Pedragudes i Can Rosta. Tot i ser un recorregut no gaire exigent té els seus punts de dificultat, tampoc hi mancaràn les baixades de certa dificultat tècnica.

El perfil de la volta curta és el següent:


 Mapa volta llarga:


 Mapa volta curta:Cartell BTT
Les inscripcions es poden fer anticipades tal com diu el cartell de la BTT en tot cas s'haurà d'emplenar una butlleta d'inscripció que es pot entregar entre les 8 i les 9 del mateix dia de la cursa. Si vols venir amb el formulari d'inscripció emplenat i estalviar temps el pots descarregar aquí:
  Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada