dijous, 23 de gener de 2014

XVI BTT SANTA PAU 2014

1ª CURSA DEL CIRCUIT DE BTT DE LA GARROTXA

El diumenge 23 de febrer de 2014 a les 9:00 del matí celebrarem la XVI Pedalada BTT de Santa Pau. La recollida de dorsals pels inscrits o inscripció el mateix dia de la cursa serà entre les 8:00 i les 8:45. Hi haurà dos recorreguts un de curt de 24 km un xic més dur que els darrers anys i un de llarg de 41 km molt més exigent i dur seguint la tradició de la volta llarga de l'any anterior.

El preu de les inscripcions són els següents:

Federats inscripció anticipada 11€
No Federats inscripció anticipada 14€
Federats inscripció el mateix dia de la cursa 15€
No Federats inscripció el mateix dia de la cursa 18€

Les inscripcions anticipades es podran fer a través de runedia.com RUNEDIA.COM a partir del dia 27 de gener i fins el dia 21 de febrer a les 23:59.

Entrevista a OLOT TV, programa LA BANQUETA 

Aquest any la novetat més important serà un corriol espectacular de 2,4 km pel cor de la Fageda d'en Jordà. Ja fà uns quants anys que la BTT Santa Pau passa per la Fageda d'en Jordà però sempre ho haviem fet per pista. Aquest any ho farem per un corriol que poca gent pot fer de principi a fí sense equivocar el camí, qui participi a la BTT ho podrà fer gràcies al marcatge del recorregut. Si volem repetir l'experiència en properes edicions és imprescindible que ningú porti GPS i penji el track publicament.El recorregut de la volta llarga passarà pel veïntat de Sant Martí (Santa Pau), Coll de Boixeda, Godomar (Batet de la Serra), Font de Buc (Santa Pau), Croscat (Olot) , La Fageda d'en Jordà (Santa Pau), Can Xel, Collet de Bassols. Fins a aquest punt el recorregut curt i llarg són coincidents, després el recorregut llarg pujarà la Collada de Font Pobra, Coll Serrella (Sant Feliu de Pallerols), Les Medes (Sant Aniol de Finestres), Clot de Matabous, Ventós, Aulina de la Creu, Estret de Gibraltar, El Grau, Les Marrades(Santa Pau)  i Santa Pau.

Aquesta foto correspon a l'Estret de Gibraltar, la volta llarga és molt llarga però no tan com per arrivar a l'altre Estret de Gibraltar.El perfil de la volta llarga és el següent:


El recorregut de la volta curta passarà pel veïntat de Sant Martí (Santa Pau), Coll de Boixeda, Godomar (Batet de la Serra), Font de Buc (Santa Pau), Croscat (Olot) , La Fageda d'en Jordà (Santa Pau), Can Xel, Collet de Bassols. Fins a aquest punt el recorregut curt i llarg són coincidents, després el recorregut curt baixarà per Roure, Rocanegra i Santa Pau

El perfil de la volta curta és el següent: Mapa volta llarga: Mapa volta curta:
1 comentari:

  1. Estem preparant un recorregut com sempre espectacular i dur (volta llarga). Nous camins i corriols exclusius per aquesta btt 2014.

    ResponElimina