REGLAMENT


REGLAMENT DE LA XXI PEDALADA BTT SANTA PAU


1.- La XXIII PEDALADA BTT SANTA PAU es celebrarà el dia 17 d'Octubre de 2021 i la sortida serà a les 9:00 del matí.

2.- El lloc de sortida serà el Camp Municipal d'Esports Pitu Padrosa de Santa Pau.

3.- La BTT Santa Pau és una marxa BTT i no té caràcter competitiu, tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per l’organitzador.

4.- La inscripció, signatura i lliurament de dorsals s’efectuarà en el lloc de sortida entre les 8:00 i les 8:45 del mateix dia de la prova. Les inscripcions es poden fer anticipadament a http://www.curses.cat/bttsantapau2019/

5.- El recorregut serà de 34 km la Marxa Llarga i 24 km la Marxa Curta.

6.- El preu de l’inscripció és de :
  • 13€ Inscripció anticipada.
  • 17€ Inscripció el mateix dia de la cursa.
7.- En cap dels casos l’organitzador es farà necessàriament responsable, ni solidari, amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del Codi de Circulació o requeriments de la policia de trànsit, essent ells mateixos els responsables de les infraccions que puguin cometre.

8.- L’organitzador quedarà lliurat de tota responsabilitat davant qualsevol accident (tant personal com mecànic) dels participants, entenent-se que hauran de ser coberts per ells mateixos. En tot cas es contracta una assegurança per a tots els participants.

9.- Tanmateix l’organitzador es reservarà, sota el seu criteri, el dret de resoldre qualsevol incident que edevingui durant el decurs de la marxa.

10.- L’organitzador es reserva el dret de modificar el present reglament d’aquesta prova.
11.- La pedalada/marxa es donarà per finalitzada 4 hores després de l’arribada del primer participant.

12.- És obligatori la utilització del casc.

13.- L'organització es reserva el dret de modificar el traçat, si hi han causes objectives per fer-ho.

14.- No podran fer el recorregut llarg els que no siguin al punt de desviació entre recorregut curt i llarg a les 11:00 del matí.

15.- Per la seguretat dels participants la pedalada disposa d'un vehicle motoritzat obrint cursa, un vehicle escombra per revisar el circuit darrere de l'últim participant i servei d'ambulància al lloc de sortida i arribada.

16.- La pedalada està limitada a un màxim de 300 participants a causa de que l'itinerari transcorre per la Reserva Natural del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

17.- És obligatori la utilització de la mascareta abans de la sortida de la cursa i després de l'arribada quan no es pugi mentenir una distància de seguretat de 1,5 metres amb alres persones.

18.- Les dades recollides en la inscripció de la pedalada només s'utilitzaran per comunicar la cel·lebració de properes edicions. Els participants podràn exercir el seu dret a la rectificació o eliminació d'aquestes dades.

19.- Es podrà participar amb e-bike però no es podrà optar als obsequis dels 3 primers classificats de cada circuit.

20.- Els menors de 16 anys que vulguin participar a la pedalada han de portar una autorització paterna per tal de poder participar DESCARREGA AUTORIZACIÓ.

21.- Els organitzadors de la XXIII Pedalada BTT Santa Pau són el Club Poliesportiu Santa Pau i l'Ajuntament de Santa Pau.

22.- Solament el fet d’inscriure’s a la marxa BTT implica l’acceptació d’aquest reglament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada