BTT Santa Pau

#LaBTTmésvolcànica

INFORMACIONS DE LA CURSA 2023

El diumenge 1 d'octubre a les 8:30 (Gravel), 9:00 (llarga) i 9:15 (curta) iniciarem la 25ª BTT Santa Pau, amb sortida i arribada a les instal·lacions del Club Poliesportiu Santa Pau. 

Tindrem una volta curta ciclable i ràpida, la Curta-Easy, amb 25 quilòmetres de recorregut i 550m de desnivell positiu. Podrem gaudir dels corriols de la Fageda d'en Jordà i l'oratori de Pedragudes.

El recorregut llarg serà tècnic i molt exigent, la Llarga-Hard i totalment independent del curt. Aquest any ens enfilarem fins a la Serra de Finestres perquè pugueu descobrir unes fagedes i corriols espectaculars. En aquest cas finalment sortiran 33,5Km i 1500m de desnivell positiu. Compte!!! la Llarga-Hard no la recomanem a gent amb poca tècnica o que porti poques hores d'entrenament a l'esquena!

Com a novetat d'aquest any tindrem un circuit Gràvel. Aquest NO estarà marcat, donarem el track per GPS i tots els corredors hauran de fer el recorregut navegant amb el seu GPS. El circuit passa per dins de diversos pobles i caldrà anar molt en compte amb els trencants i ser molt respectuosos amb les normes de circulació. El circuit compte 70km i 1100+ amb un 45% de pista, 45% d'asfalt i un 10% de corriol. Compte que reserva tota la duresa a la part final, cal arribar fresc als últims 20km!

El preu de les inscripcions són els següents:

Recorregut Curt 19 . Recorregut Llarg i Gràvel 21. (+2€ en concepte d'assegurança) Podeu inscriure-us clicant aquí 

Es tancaran inscripcions el dijous 28 de setembre.

No es faran inscripcions al mateix dia.

La recollida es podrà fer en dos dies a les instal·lacions del Club Poliesportiu Santa Pau:

-Dissabte dia 30, de les 17:00 a les 19:00

-El mateix dia de la cursa entre les 8:00 i les 8:45

Després de parlar amb la Federació Catalana de Ciclisme i confirmar-nos que la seva assegurança NO cobreix les proves no federades (com la nostra)  assegurarem a tots els participants pel dia de la prova amb un cost de 2€ que abonareu al moment de fer la inscripció.

Hi haurà 3 penalitzacions de temps al recorregut llarg. Què vol dir aixo? Doncs que no us farem abandonar sinó que us deixarem  fer una drecera, però aquesta tindrà una penalització de temps (+1,5h). Perquè ho fem això? Doncs perquè tots pugueu segui gaudint d'un circuit espectacular i no hagueu d'abandonar.  Llocs i hores de tall de temps:

El circuit curt-easy comptarà amb 1 avituallament líquid i sòlid (Km 14) a mitja cursa.

El circuit llarg-hard comptarà amb 3 avituallaments: el primer (Km 7) líquid i els altres 2 líquids i sòlids (Km 15 i Km 25) 

El circuit Gravel-GPS comptarà amb 2 avituallaments líquids i sòlids repartits pel recorregut. (Km 43 i Km 60


Tots els participants rebran un obsequi de participació.

Els 3 primers classificats de cada categoria rebran un lot de productes de Santa Pau. Les categories que opten a premi son:

-3 primers classificats masculins del recorregut curt, llarg i Gràvel.

-3 primeres classificades femenines del recorregut curt, llarg i Gràvel.

-3 primers classificats masculins del recorregut llarg amb E-Bike.

-3 primers classificades femenines del recorregut llarg amb E-Bike.

Es pot venir a la pedalada amb qualsevol tipus de bicicleta: BTT, E-Bike, Gravel... 

Es farà control de limitació a 25km/h a tots els EBikes que pugin al podi

Hi haurà servei de dutxes per a tots els participants

A l'arribada disposareu d'un espai per a la neteja de les bicicletes on disposareu de productes de neteja gentilesa del nostre patrocinador de la Lliga BTT Garrotxa Triesports (botiga i reparació de tot tipus de bicicletes

Els menors de 16 anys poden participar a la pedalada però els pares/mares/tutors han de portar signada una autorització que podeu descarregar clicant aquí

A la recollida de dorsal l'haureu d'entregar