BTT Santa Pau

#LaBTTmésvolcànica

REGLAMENT DE LA XXIV PEDALADA BTT SANTA PAu

1.- La XXIV PEDALADA BTT SANTA PAU es celebrarà el dia 2 d'Octubre de 2022 i la sortida serà a les 9:00 del matí (llarga) i 9:30 (curta).

2.- El lloc de sortida serà el Camp Municipal d'Esports Pitu Padrosa de Santa Pau.

3.- La BTT Santa Pau és una marxa BTT i no té caràcter competitiu, tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per l'organitzador.

4.- El lliurament de dorsals s’efectuarà en el lloc de sortida el dia abans (1 octubre) de les 17:00 a les 19:00 i entre les 8:00 i les 8:45 del mateix dia de la prova. Les inscripcions només es faran anticipadament a aquí. Es tancaran el 29/9/2022

5.- El recorregut serà de 32 km la Marxa Llarga i 23 km la Marxa Curta.

6.- El preu de l’inscripció és de :

-16€ Recorregut curt.

-18€ Recorregut llarg
7.- En cap dels casos l’organitzador es farà necessàriament responsable, ni solidari, amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del Codi de Circulació o requeriments de la policia de trànsit, essent ells mateixos els responsables de les infraccions que puguin cometre.

8.- L’organitzador quedarà lliurat de tota responsabilitat davant qualsevol accident (tant personal com mecànic) dels participants, entenent-se que hauran de ser coberts per ells mateixos. En tot cas es contracta una assegurança per a tots els participants que no estiguin federats i per tant no disposin de cap cobertura.

9.- Tanmateix l’organitzador es reservarà, sota el seu criteri, el dret de resoldre qualsevol incident que esdevingui durant el decurs de la marxa.

10.- L’organitzador es reserva el dret de modificar el present reglament d’aquesta prova.

11.- La pedalada/marxa es donarà per finalitzada 4 hores després de l’arribada del primer participant. Al recorregut llarg hi haurà un temps límits a un dels controls. En cas de superar aquest temps el participant quedarà desqualificat i haurà de retornar a la meta pel camí més ràpid.

12.- És obligatori la utilització del casc.

13.- L'organització es reserva el dret de modificar el traçat, si hi han causes objectives per fer-ho.

14.- No podran continuar fent el recorregut llarg els que no siguin al punt de control a les 11:00 del matí.

15.- Per la seguretat dels participants la pedalada disposa d'un vehicle motoritzat obrint cursa, un vehicle escombra per revisar el circuit darrere de l'últim participant i servei d'infermeria al lloc de sortida i arribada.

16.- La pedalada està limitada a un màxim de 500 participants (amb topall de 300 per recorregut) ja que l'itinerari transcorre per la Reserva Natural del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i hem de seguir les normes establertes del parc.

18.- Les dades recollides en la inscripció de la pedalada només s'utilitzaran per comunicar la cel·lebració de properes edicions. Els participants podràn exercir el seu dret a la rectificació o eliminació d'aquestes dades.

19.- Es podrà participar amb E-bike, Gravel... però només optaran a podi les BTT, tot i que les E-Bike tindran classificació de la seva categoria.

20.- Els menors de 16 anys que vulguin participar a la pedalada han de portar una autorització paterna per tal de poder participar. Podeu descarregar el document aquí. A la recollida de dorsals també en tindrem disponibles.

21.- Els organitzadors de la XXIV Pedalada BTT Santa Pau són el Club Poliesportiu Santa Pau, l'Ajuntament de Santa Pau i el Consell Esportiu dela Garrotxa

22.- Solament el fet d’inscriure’s a la marxa BTT implica l’acceptació d’aquest reglament.