BTT Santa Pau

#LaBTTmésvolcànica

REGLAMENT DE LA XXV PEDALADA BTT SANTA PAu

1.- La XXV PEDALADA BTT SANTA PAU es celebrarà el dia 1 d'Octubre de 2023 i la sortida serà a les 8:30 (Gràvel), 9:00  del matí (llarga) i 9:15 (curta).

2.- El lloc de sortida serà el Camp Municipal d'Esports Pitu Padrosa de Santa Pau.

3.- La BTT Santa Pau és una marxa BTT i no té caràcter competitiu, tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per l'organitzador.

4.- El lliurament de dorsals s’efectuarà en el lloc de sortida el dia abans (30 setembre) de les 17:00 a les 19:00 i entre les 8:00 i les 8:45 del mateix dia de la prova. Les inscripcions només es faran  anticipadament a aquí. Es tancaran el 28/9/2023

5.- El recorregut serà de 32 km la marxa Llarga, 23 km la marxa Curta i 70Km la marxa Gràvel

6.- El preu de l’inscripció és de :

          -19€ Recorregut curt.   (+2€ assegurança)      

          -21€ Recorregut llarg i Gràvel. (+2€ assegurança)

7.- En cap dels casos l’organitzador es farà necessàriament responsable, ni solidari, amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del Codi de Circulació o requeriments de la policia de trànsit, essent ells mateixos els responsables de les infraccions que puguin cometre.

8-Els participants declaren que son coneixedors dels riscos propis dels terrenys forestals i assumeixen i descarreguen de responsabilitat a la propietat dels terrenys de qualsevol dany que puguin patir durant la prova.

9- L’organitzador farà contractar una assegurança a tots els participants, encara que estiguin federats (l'assegurança de la federació no cobreix les marxes no federades com la nostra),  per tal de cobrir possibles accidents derivats de la participació responsable de la marxa. 

10- Tanmateix l’organitzador es reservarà, sota el seu criteri, el dret de resoldre qualsevol incident que esdevingui durant el decurs de la marxa.

11.- L’organitzador es reserva el dret de modificar el present reglament d’aquesta prova.

12.- La pedalada/marxa es donarà per finalitzada 4 hores després de l’arribada del primer participant. Al recorregut llarg hi haurà un temps límits a un dels controls. En cas de superar aquest temps el participant quedarà desqualificat i haurà de retornar a la meta pel camí més ràpid. 

13.- És obligatori la utilització del casc.

14- L'organització es reserva el dret de modificar el traçat, si hi han causes objectives per fer-ho.

15- No podran continuar fent el recorregut llarg els que no siguin al punt de control a les 11:00 del matí.

16- Per la seguretat dels participants la pedalada disposa d'un vehicle obrint cursa, un vehicle escombra per revisar el circuit darrere de l'últim participant i servei d'infermeria al lloc de sortida i arribada.

17- La pedalada està limitada a un màxim de 650 participants (amb topall de 300 per recorregut) ja que l'itinerari transcorre per la Reserva Natural del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i hem de seguir les normes establertes del parc.

18- Les dades recollides en la inscripció de la pedalada només s'utilitzaran per comunicar la cel·lebració de properes edicions. Els participants podràn exercir el seu dret a la rectificació o eliminació d'aquestes dades.

19.- Hi haura una panera de premi als 3 corredors masculins i femenins del circuit curt, llarg i gràvel. També pels 3 maculins i femenins que vagin amb E-bike al circuit llarg.  

20.- Els menors de 16 anys que vulguin participar a la pedalada han de portar una autorització paterna per tal de poder participar.  Podeu descarregar el document aquí. A la recollida de dorsals també en tindrem disponibles. 

21.- Els organitzadors de la XXV Pedalada BTT Santa Pau són el Club Poliesportiu Santa Pau i l'Ajuntament de Santa Pau.

22.- Solament el fet d’inscriure’s a la marxa BTT implica l’acceptació d’aquest reglament.